Primvara aceasta TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile!

Metode de plata

Acceptam urmatoarele metode de plata:
-Card bancar
-Ramburs la curier

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

euplatescRamburs la curier:
Vei plati numerar in momentul livrarii comenzii. Cum platesti cu un Card de Credit:

1) Completati datele necesare
2) Alegeti metoda de livrare
3) La sectiunea "Metode de plata" selectati "Card bancar - euPlatesc". Comanda dumneavoastra va fi procesata si factura va fi trimisa pe adresa de email.
De ce a fost respins credit card-ul meu? Va rugam sa va asigurati ca datele de pe card si informatiile personale au fost introduse corect. Mai jos regasiti cateva dintre cele mai intalnite motive de respingere ale credit card-ului:
-Fonduri insuficiente pentru plata comenzii;
-Card-ul a expirat sau daca este nou, nu a fost activat; -Sesiunea de plata a expirat;
-Card-ul dumneavoastra figureaza ca furat sau pierdut;

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: